There´s a crack between us.


Vi är dom som är brutna itu.
Jag går sönder på golvet,
men ändå är det någon som tar emot.

Kommentarer
Postat av: Emma

Hmm..?

2009-04-22 @ 21:05:10
Postat av: Olof

Sv: Hahaha. Det är sjukt skrämmande ska du veta. Jag säger såhär. Att vara konservativ, att vilja konservera det gamla. Det är konstigt om man frågar mig. Skulle vi ha en neo-konservativ regering idag, skulle vi inte ha saker som, utveckling, nytänkande.



För det konservatismen motverkar är att det gamla ersätts med det nya. Vilket enligt mig låter lika logiskt som att vi skulle bli grottmänniskor igen. Nytt måste ersätta det gamla för att vi ska röra oss framåt. Vill du en mp3, social rättvisa eller demokrati? För att få dessa saker måste vi röra oss framåt och strunta i gamla traditioner och läror. Vi måste utvecklas. Därför är det okej att homosexuella får gifta sig/adoptera och fattiga får utbilda sig. Det bryter mot traditioner visst, men vi är ju som sagt inte konservativa. Nej så konservativa är ni inte. Men mer konservativa än någon annan. Sverigedemokraterna är för tusan mindre konservativa än ni. Nästan iaf.

2009-04-22 @ 21:26:02
URL: http://denforsta.blogg.se/
Postat av: Sara

Åh, alltid lika groteskt fint.

2009-04-22 @ 21:31:49
URL: http://herrbertrand.blogg.se/
Postat av: Olof

Nu tror jag du missuppfattar vad jag menar. Ni vill inte utveckla Sverige eftersom att ni har ett traditionellt synsätt, ni vill i bästa fall lansera det gamla som nytt vilket är fel. Det är gamla idéer ni baserar ert tänk på. Det är det som är saken. Sen får du väl tycka som du vill, du är en individ och dina åsikter kan inte representera KDU.



Och jag vill inte diskutera det här heller. Det får vi ta nån annan gång! Ja men det har du rätt i. Jag har en vän som är moderat och hon är grymt skön människa att prata politik med, så det spelar ingen roll. Men i slutändan kommer jag att bli statsminister och alltså vinna ;)

2009-04-22 @ 21:40:56
URL: http://denforsta.blogg.se/
Postat av: Jossa

Åh vilken grymt vacker bild!

2009-04-22 @ 21:44:47
URL: http://vilseidetsvarta.blogg.se/
Postat av: Olof

Haha, bra! Äsch, du har min email, vill du någonsin skälla ut mig för mina åsikter kan du alltid adda mig! ;)

2009-04-22 @ 21:51:42
URL: http://denforsta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0